T +32 14 51 36 30  │ info@vandervelde.be

DIENSTEN

MAATWERK LOGISTIEK

 

The extra mile in logistieke oplossingen op maat

 

Van Der Velde is niet zomaar een koerierdienst. Wij maken het verschil met specialisatie in maatwerk, onze 2de natuur. En zo gaan we the extra mile met logistieke oplossingen op maat van uw noden. Want elke klant is voor ons uniek, met z’n eigen DNA en transportwensen.

 

Samenwerken begint dan ook met een goed gesprek. In overleg en op basis van een grondige analyse van uw specifieke situatie werken we een passende transportoplossing voor u uit. Een klantgerichte formule die uw werknemers heel wat werk uit handen neemt.

 

Transport en meer

 

Onze service is zeer compleet. Indien gewenst, integreren we andere activiteiten in de logistieke keten. Denk aan magazijnbeheer, handling, orderpicking… Ons gloednieuw, multifunctioneel magazijn biedt heel wat mogelijkheden. Dit energiezuinig, beveiligd en verwarmd gebouw is aanpasbaar aan uw activiteiten en groei!

 

Wij staan bovendien garant voor een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Dit doen we door een perfecte leverbetrouwbaarheid, correcte informatie en facturatie, een sterke kostenbeheersing, geen schade aan de goederen, alsook het stipt nakomen van afspraken.

 

Laat ons vooral weten hoe we u kunnen helpen met een logistieke oplossing op maat!

 

 

 

 

 

 

TOTAALPAKKET DISTRIBUTIE

 

Uw volledige distributie in professionele handen

 

Vaak helpen wij onze klanten met een flexibel totaalpakket distributie, afgestemd op hun specifieke noden. Ook u kunnen we een op maat gemaakte oplossing tot MTM 3,5 ton aanbieden. Hoeveel routes u ook nodig heeft, wij kunnen het totale volume opvangen aan een uitstekende prijs.

 

Om dit alles te verwezenlijken beschikken we over 42 bestelwagens en een 10-tal vaste onderaannemers. Zo kunnen we aan al uw vragen en behoeftes op logistiek vlak voldoen. Met de garantie ‘zonder bijlading’ voor uw delicate producten! Uw goederen komen dus in perfecte staat aan. Daar maken wij het verschil voor elke sector.

 

 

Multifunctioneel magazijn

 

Om u nog beter van dienst te zijn, investeerden we recent in een multifunctioneel magazijn met laadkaai bij ons kantoor op het industrieterrein van Herentals, dichtbij de op- en afrit van de E313. Dit energiezuinig gebouw met een hoogte van 10 meter biedt mogelijkheden voor opslag, handling en orderpicking. De ruimte is verwarmbaar, flexibel in te delen, uit te breiden en eenvoudig aanpasbaar aan uw (volgende) activiteit. De veiligheid is gegarandeerd dankzij camerabewaking en alarm dat doorverbonden is met de meldkamer.

 

Ook de voordelen van ons totaalpakket distributie ervaren?

 

 

 

 

SPRINTER SERVICE

 

Voor dringende koerierdiensten

 

Dringende zendingen? Dan kunt u rekenen op onze sprinter service. Want dringend is bij Van Der Velde dagelijkse kost. Ontelbare bedrijven schakelen onze hulp in voor klassieke, dringende koerierdiensten. Pakjes die dringend moeten worden bezorgd, halen we bij u op om deze binnen de kortst mogelijke termijn op het juiste adres te leveren. De ideale oplossing, ook voor pakketten en colli’s waarvoor bijlading is uitgesloten door het volume of het karakter van de zending.

 

 

Sprinter service aan vast kilometertarief

 

We staan bekend om onze supersnelle service. Binnen de 30 minuten hebben wij voor uw dringende zendingen een voertuig beschikbaar. De sprinter service bieden we aan tegen een vast kilometertarief. Vertrek- en aankomstplaats voor de kilometerberekening is ons kantoor aan de Bannerlaan 83F op de grens tussen Grobbendonk en Herentals (industrieterrein, vlakbij op- en afrit E313). Onze actieradius is Europa.

 

 

 

 

 

DAGOPDRACHTEN

 

Bestelwagen met chauffeur voor hele dag

 

Heeft u een hele dag een koerier nodig? Dan bent u bij Van Der Velde aan het juiste adres. Op basis van een vast dagtarief krijgt u een bestelwagen met chauffeur voor een ganse dag. Met ons aanbod dagopdrachten bieden wij een interessante oplossing voor die dagen waarop u continu een koerierdienst kunt gebruiken. Laat ons weten wanneer, en we plannen de bestelwagen met chauffeur voor u in.

 

 

Modern wagenpark

 

Voor onze dagopdrachten hebben wij moderne en jonge bestelwagens ter beschikking. Elke wagen is voorzien van het nodige bevestigingsmateriaal en uitgerust met satellietsysteem, smartphone en GPS. Ontdek hier meer over ons wagenpark.

 

Vertrouw op ons voor uw dagopdrachten, vraag naar onze referenties!

 

 

 

 

SECTOROPLOSSINGEN

 

Referenties maatwerk

 

Wij maken het verschil met totaalpakketten distributie. Zo kunnen we aan al uw vragen en behoeftes op logistiek vlak voldoen. Met de garantie ‘zonder bijlading’ voor uw delicate producten! Hier geven we u graag enkele voorbeelden van onze oplossingen op maat. Voor elke sector hebben wij trouwens een gepaste formule, uitsorteren kan zelfs in ons eigen magazijn. Vraag ernaar!

 

 

Automotive

 

Voor een internationaal bedrijf gespecialiseerd in autolakken en toebehoren, werkten we een totaalpakket uit. Na een grondige analyse van het logistieke apparaat van onze klant maakten we een voorstel op maat. Dit op basis van het aantal zendingen, het totale volume en de geografische spreiding. Zo beschikten we over alle ingrediënten voor het perfecte plan van uitvoering.

 

Deze totaaloplossing omvat een 24u-dienst, waarbij we zowel aandacht besteden aan de verpakking van het product als aan de manier van uitleveren. We doen er alles aan om transportschade te vermijden. Producten worden in bakken geplaatst, zodat ze in perfecte staat toekomen. Vervolgens worden de colli per regio verspreid door steeds weer dezelfde chauffeurs, een extraatje voor de vertrouwensband tussen klant en chauffeur.

 

 

Food

 

Voor een koffieproducent verzorgen wij de leveringen van de koffie, inclusief de verdiepleveringen. Indien gewenst in het juiste bureau, op een bepaald tijdstip en ontdaan van de verpakking. Onze chauffeurs hebben hiervoor een speciale opleiding genoten en ze werken volledig in de huisstijl van onze klant. Als verlengstuk van hun organisatie verzorgen we zo de distributie over gans België en Luxemburg, met als vertrekpunt ons magazijn in Grobbendonk.

 

De klant koos voor Van Der Velde omwille van onze totaalpakketten distributie,
onze 100% levergraad en garantie op schadeloze leveringen.

 

Als proactieve logistieke partner denken wij namelijk altijd met u mee!

Ontdek hier alvast voorbeelden van maatwerk

Contacteer ons!

Contacteer ons!

Contacteer ons!

Contacteer ons!

LOGISTIEK, DISTRIBUTIE OF TRANSPORT NODIG?

Contacteer ons vandaag nog

bel ons

+32 (0)14 51 36 30

kom langs

Bannerlaan 83F, 2280 Grobbendonk