T +32 14 51 36 30  │ info@vandervelde.be

Distributie en sneltransport sinds 1994

Ontdek onze mijlpalen

Een logistieke oplossing op maat, totaalpakket, sprinter service of dagopdracht gewenst? Wij voeren het uit. Vanuit Grobbendonk verzorgen wij distributie in België en Luxemburg, alsook internationale ritten. Onze UPS-afdeling opereert flexibel vanuit Lummen. Maar het mooiste is: voor distributie en sneltransport vangen wij uw volledige pakketten op, ook voor e-commerce. Eén aanspreekpunt, duidelijke afspraken en een heldere communicatie. Van die efficiënte plukt u de vruchten.

Meerwaarde bieden met transport en koerierdiensten, Van Der Velde Sprinter & Colli Service doet het al 24 jaar. Snelheid, maatwerk en kwaliteit zijn ons handelsmerk, net zoals langetermijnrelaties en een doorgedreven specialisatie in vervoer tot MTM 3,5 ton. Voeg hierbij de gezonde dosis ondernemingszin van een warm familiebedrijf, en u begrijpt dat uw leveringen en pakjes bij ons de allerbeste zorg krijgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Professionalisering en duurzaamheid gaan bij ons hand in hand. Dat merkt u aan onze mensen, die stipt aan uw opdrachten werken volgens strikte procedures. Onze medewerkers worden bij aanwerving grondig gescreend en opgeleid. Onze chauffeurs worden getraind door een driver trainer.

 

 

 

 

Ontdek ons wagenpark

Onze filosofie van duurzaam en verantwoord ondernemen voelt u ook aan onze moderne technologie. We volgen de ontwikkelingen op het gebied van ecodrive en elektrische wagens. Al onze voertuigen voldoen aan de Euro6-norm en zijn uitgerust met een slimme GPS. Onze chauffeurs worden gecontroleerd op zuinig en milieubewust rijden, en uw pakketten laten zich accuraat opvolgen via track & trace zodat ze op tijd en in perfecte staat toekomen op de bestemming. De perfecte weerspiegeling van ons logo: ecologisch en pijlsnel in alle windrichtingen. In ons nieuw kantoorgebouw mét multifunctioneel magazijn zijn wij helemaal klaar voor de toekomst!

Duurzaam en verantwoord ondernemen

LOGISTIEK, DISTRIBUTIE OF TRANSPORT NODIG?

Contacteer ons vandaag nog

bel ons

+32 (0)14 51 36 30

kom langs

Bannerlaan 83F, 2280 Grobbendonk